fbpx

Ingrijire gradini Arad

Transformam gradinile si spatiile verzi in oaze de frumusete

Politica de confidentialitate

Site-ul www.pretorian-garden.ro respecta dreptul dvs. la protectia datelor personale si se angajeaza sa mentina confidentialitatea informatiilor pe care le colecteaza prin intermediul site-ului.

 

Colectarea si utilizarea datelor

Site-ul colecteaza informatii precum numele, adresa de email si alte informatii voluntare furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularelor de contact sau inregistrare. Aceste informatii sunt utilizate pentru a raspunde solicitarilor utilizatorilor, pentru a oferi informatii despre produsele si serviciile noastre si pentru a gestiona si imbunatati site-ul.

Partajarea datelor

Informatiiile colectate prin intermediul site-ului www.pretorian-garden.ro nu vor fi partajate cu terti fara consimtamantul expres al utilizatorului, cu exceptia situatiilor in care acest lucru este necesar pentru indeplinirea unor obligatii legale sau in cazul in care este absolut necesar pentru protejarea sigurantei utilizatorilor si a site-ului.

Securitatea datelor

Site-ul www.pretorian-garden.ro a luat masurile tehnice si organizationale necesare pentru a proteja informatiile colectate impotriva accesului neautorizat, a utilizarii sau a modificarii accidentale sau intentionate.

Accesul la datele personale

Utilizatorii au dreptul de a solicita si de a obtine acces la informatiile personale colectate despre ei, precum si de a solicita rectificarea sau stergerea acestora, prin intermediul unei solicitari scrise transmise la adresa de email specificata in secțiunea de contact a site-ului.

Modificari ale politcii de confidentialitate

Site-ul se rezerva dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate in orice moment, prin actualizarea acesteia pe site.

Contact

Daca aveti intrebari cu privire la prezenta politica de confidentialitate sau la modul in care site-ul www.pretorian-garden.ro colecteaza, utilizeaza sau protejeaza informatiile personale, va rugam sa ne contactati prin intermediul secțiunii de contact a site-ului.