fbpx

Despre

Misiune

Intretinerea gradinilor rezidentiale, a parcurilor publice, spatiilor verzi, livezilor si a terenurilor sportive

Viziune

Transformam gradinile si spatiile verzi in oaze de frumusete, lucrand cu o echipa de experti in horticultura

Valori

Calitatea si clienti multumiti. Frumusetea si confortul oferite de spatiile verzi perfect intretinute

Despre

Intretinere spatii verzi in Arad si imprejurimi

In Imperiul Roman, Pretorienii erau o forta militara folosita pentru protectia  si securitatea imparatului si a tot ceea ce insemna acesta. Romanii erau renumiti pentru faptul ca oriunde s-au stabilit isi creau propriul spatiu de relaxare pe care si-l aparau cu ardoare. 

Pretorian Garden s-a nascut din dorinta de a asigura protectia si sanatatea spatiului verde precum si creearea unui spatiu in care sa te simti ca un imparat sau ca o regina.

Ingrijire peisagistica in Arad

Fie ca vorbim de gradini rezidentiale, gradini de asociatii de proprietari si locatari, ansambluri de birouri, parcuri sau alte aranjamente urbane, intretinerea spatiilor verzi este un „must have”, o necesitate, pentru ca numai astfel putem sa ne bucuram pe  deplin de acestea.   

     Un spatiu verde, o gradina, imbina perfect frumusetea plantelor, pomilor si arbustilor cu utilitatea, acest lucru evidentiindu-se mai ales in cazul gradinilor si a spatiilor verzi publice dar in acelasi timp si in cazul gradinilor proprii si a sediilor de companii,  o  zona verde putand sa iti asigure un sentiment relaxant si primitor, sugerand ospitalitate si incredere.

Transformam gradinile in oaze de frumusete

     O gradina frumoasa si bine intretinuta este o sursa de relaxare si de mandrie pentru proprietarul sau. Serviciile de ingrijire gradini si intretinere spatii verzi sunt esentiale pentru a pastra spatii exterioare in cea mai buna forma posibila. Aceste servicii includ toate activitatile necesare pentru a mentine gazonul, plantele si copacii sanatosi, curatand si eliminand buruienile si resturile vegetale, udatul si fertilizarea regulata, precum si alte lucrari de intretinere specifice fiecarei perioade a anului. Fie ca este vorba despre o gradina din curtea proprie sau de un spatiu verde din sectorul public, serviciile de ingrijire gradini si intretinere spatii verzi sunt o investitie valoroasa pentru a mentine un mediu de exterior curat si placut pentru toata lumea.

     In plus, ingrijirea si intretinerea adecvata a spatiilor verzi poate ajuta la imbunatatirea mediului inconjurator, prin reducerea poluarii fonice si a emisiilor de dioxid de carbon, prin protejarea solului impotriva eroziunii si prin reducerea efectului de insula de caldura. In plus, un spatiu verde bine intretinut poate creste valoarea proprietatii si poate atrage noi chiriasi sau clienti pentru afacerea dumneavoastra. Cu ajutorul serviciilor de ingrijire gradini si intretinere spatii verzi, puteti fi sigur ca spatiile exterioare ale proprietatii dumneavoastra vor arata mereu bine, vor fi sigure si prietenoase cu mediul inconjurator.

      Este important de retinut ca serviciile de ingrijire gradini si intretinere spatii verzi sunt personalizate in functie de nevoile si preferintele fiecarui client, si pot fi programate in functie de programul si bugetul dumneavoastra. In plus, specialistii in gradinarit si intretinere spatii verzi va pot oferi sfaturi si recomandari pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii in ceea ce priveste plantele si spatiile exterioare ale proprietatii dumneavoastra. Prin alegerea serviciilor de ingrijire gradini si intretinere spatii verzi, veti putea sa va bucurati de frumusetea si confortul unui spatiu verde sanatos si bine ingrijit fara a fi nevoie sa petreceti timp si efort considerabil.

SC PRETORIAN GARDEN SRL este o întreprindere finanțată din fonduri europene prin proiectul StartUPT (ID 140550) în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020, apelul „Innotech Student”. 

 StartUPT” este un program de accelerare de afaceri adresat studenților din cadrul Universității Politehnica Timișoara și din alte universități din Regiunea Vest care doresc să înființeze un start-up, derulat de fonduri-structurale.ro și Universitatea Politehnica Timișoara,  în perioada decembrie 2021-decembrie 2023.

În cadrul programului, SC PRETORIAN GARDEN SRL a primit în 2022-2023 o finanțare nerambursabilă 100% în valoare de 193.254 lei. Obiectivul principal al afacerii este INGRIJIRE SPATII VERZI.